Aktiviteter

Aktiviteter i november måned 2019

Fredag den 1. november kl. 12.00

Generalforsamling  Bordinghus afholder den årlige generalforsamling med valg til brugerbestyrelsen. Der vil efterfølgende blive serveret lidt frokost.  Tilmelding sker i Bordinghus senest den 25.oktober.

Bordinghus afholder den årlige generalforsamling med valg til brugerbestyrelsen. Der vil efterfølgende blive serveret lidt frokost.  Tilmelding sker i Bordinghus senest den 25.oktober.

Onsdag den 13. november kl. 12.00

Frokosttur med Pia  Denne gang mødes vi på Ravelinen, Torvegade 79. Af hensyn til bordbestilling skal tilmelding ske i Bordinghus senest den 8.november.                                                                               

Lørdag den 16. november kl. 13.30

Underholdning med Telekoret. Kom og vær med til en hyggelig stund med sang/fællessang med dette dejlige kor. I pausen serveres der kaffe og kage. Der vil yderligere være mulighed for køb af øl, sodavand og vin. Billetsalg sker i Bordinghus senest den 12. november. Pris for arrangement incl.kaffe og kage kr. 40,00

Fredag den 25.oktober kl. 13.00

Fællesfrokost  Medbring din egen madpakke/godt humør og nyd den i selskab med andre. Vi sørger for mulighed for køb af øl, vin, sodavand, snaps, kaffe og kage.