Aktiviteter

Aktiviteter maj 2019

Onsdag den 8. maj Frokosttur med Bodil Denne gang mødes vi kl. 13.00 ved restaurant Karla, Dantes Plads 1. Det er pladsen overfor Glyptoteket. Bus 2A/9A kører med stop ved Nationalmuseet eller Tivoli. Bus 5C med stop Polititorvet.
Tilmelding skal ske i Bordinghus senest den 3. maj

Lørdag den 11. maj Klargøring til sommer i haven
Vi mødes kl. 11-13 for at ordne havemøbler, hynder, overdækket terrasse samt div. Efterfølgende serveres der 2 stk. smørebrød, 1 øl eller vand samt 1 snaps som tak for indsatsen. Tove og resten af brugerbestyrelsen står for arrangement.
Tilmelding skal ske i Bordinghus senest den 9. maj

Fredag den 31. maj Fællesfrokost Medbring din egen madpakke/godt humør og nyd den i selskab med andre. Vi sørger for mulighed for køb af øl, vin, sodavand, snaps, kaffe og kage. Arrangement starter kl. 13.00 og kræver ingen tilmelding.

Aktiviteter i juni 2019

Fredag den 14. juni kl. 14.00 Besøg af Hjemmehjælpen A/S Hjemmehjælpen kommer forbi Bordinghus og fortæller om det fri leverandørvalg i kommunen. Hjemmehjælpen har kontrakt med Tårnby kommune. Arrangement kræver ingen tilmelding.

Lørdag den 15. juni kl. 13.30 – 15.00 Underholdning med Telekoret Igen får vi besøg af dette dejlige kor, som underholder og spiller op til fællessang. I pausen servers der kaffe og kage. Billetsalg foregår i Bordinghus senest den 11. juni. Pris kr. 40,00

Onsdag den 19. juni kl 12.30 Frokosttur med Pia Denne gang mødes vi i Petersens familiehave på Frederiksberg. Af hensyn til bordbestilling bedes du tilmelde dig i Bordinghus senest den 14. juni. Mad og drikke er på egen regning

Fredag den 21. juni kl. 14.00 Besøg af Audika/Oticon Firmaet kommer og giver et lille foredrag om høreapparater, samt der vil være mulighed for en lille høretest. Arrangement kræver ikke tilmelding.

Fredag den 28. juni kl. 13.00 Fællesfrokost Medbring din egen madpakke/ godt humør og nyd den i selskab med andre. Vi sørger for mulighed for køb af øl, vand, vin, kaffe og kage.
Bordinghus holder lukket den 5. juni (grundlovsdag) samt 9.-10. juni (pinsen).